Proenzi 3 segítene nem? (Térd, Box)
16 éves vagyok és nagyon lazák a szalagjaim a térdemen.
Már 4x kificamodott, először úgy 13 éves korom körül focizás közben. Az utóbbi csak egy félre sikeredett lépés, futás közben történt.
Voltunk maszek orvosnál, aki azt mondta hogy ezt csak műtéttel lehetne helyre állítani.
Elszeretnék kezdeni boxolni, el is mentem érdeklődni, elmondtam a térdes dolgot is. Azt mondta, hogy így semmiféleképp ne járjak mert már volt dolga ilyennel.
Felsorolt jó pár gyógyszert és legjobban a Proenzi 3at ajánlotta. Mellette pedig ajánlotta még az konditeremben a lábra edzést.
És talán fél év múlva már mehetnék is.
Térd szorító se megoldás elvileg, mert még jobban elgyengíti.
Ti szerintetek ez valóban használna? És ha használna, akkor csak akkor amíg szedem?
Kipróbáltam sok ízületvédőt,de nekem is ez jött be.Persze kúraszerűen,nem folyamatosan.Amik nem gyógyszertáriak sokszor nem azt a hatóanyagot tartalmazzák ami rájuk van írva.Szedtem olyat,amire a proenzi 3xosának a hatóanyaga volt írva,és semmi.
A konditermi edzésben meg igaza volt az edzőnek.B nőmnek is lazák a szalagjai és ugyanezt mondták.Kiss súllyal lábnyújtás fájdalomhatár alattig,esetleg gugolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!