Térd gondok? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Eddig kézi súlyzóval szoktam guggolni.Tegnap rúddal guggoltam,a kézisúlyzó az 2* 3 kilós volt,a rúdon 2*1,5+ 2*1,25 súly volt.Térdem nem ment a boka elé,persze néha sikerült,de figyeltem a helyes guggolásra.
Most reggel arra ébredtem,hogyha kinyújtom a lábam,fáj a térdem,amíg nyújtom.
Mit csináljak most?
2011. aug. 17. 10:08
2/3 Span válasza:
Szia!
Térdfályásnál az is lehet gond hogy nem termel a tested elég porc folyadékot! Ez segít abban ,hogy a csontok összeérve ne koptassák egymást. Kalcium tablettákat javaslok sok nyers zöldséget (a bennük lévő vitaminok és ásv anyagok segítenek a termelésben). És edzés előtt melegítsd át az izületeket is pl: térdkörzéssel és dörzsöld át a térded tenyérrel
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem spinnigelni tudok majd vele ma.
2011. aug. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!