Ha kattog a térd az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem fáj a térdem csak kattog néha mikor behajlítom.
Mitől és mit lehet ellene tenni?
2011. jún. 14. 11:01
1/10 anonim válasza:
semmit nem jelent, ígyál megfelelő mennyiségű vizet, és melegíts be rendesen. ennyi.
nekem is kattog a térdem, de sose volt komoly bajom vele.
2/10 A kérdező kommentje:
fasza ezt akartam hallani :DD
amugy mikor guggolásokat végeztem sokat minden nap utána egy darabig nem kattogott de ha pl sokat ülök vagy egyhelybe van a lábam akkor kattog... kálciumot meg magnéziumot szoktam szedni csak amúgy:D
2011. jún. 14. 11:09
4/10 anonim válasza:
nekem is elég szépen kattog a térdem de soha semmi bajom nem volt még, egyébként ha edzek akko nekem sem kattog csak ha épp semmit sem csinálok :D
5/10 anonim válasza:
Lehet kevés a folyadék amit megiszol! Lényeg, hogy kicsi rá az esély, hogy ebből baj lesz, de azért figyelj rá.
6/10 A kérdező kommentje:
okés kőszi a válaszokat Térd kattogtató egyesületet kéne alapitanunk :DDDDD
2011. jún. 14. 11:33
7/10 anonim válasza:
Rá kell segíteni valamilyen porcvédő étrend kiegészítővel. Rengeteg féle van a piacon.
8/10 anonim válasza:
amúgy lehet venni joint-x-et :D az elég jó www.body.builder.hu n van is és az ára sem olyan vészes csak nekem nem telik rá ):
9/10 A kérdező kommentje:
Joint Health meg Shark Cartilage az jó dolog és lehet rendelni shop.builder.hu -ról :)
Én már rendeltem mind a kettőből is használom is, ma jött meg a csomag egyébként.
2011. jún. 22. 19:01
10/10 ATY. válasza:
De jó hogyha ásványvizet iszok? vagy igyak sima csap vizet? vagy tök mindeggy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!