Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy problema a terd kattogasa?

Nagy problema a terd kattogasa?

Figyelt kérdés
Kb masfel evvel ezelott kiment a terdem , utana ereztem kisebb kattogasokat amikor itthon tornazok, viszont nem erzek semmijen fajdalmat, es amiutan bemelegedett az izulet mar nem kattog. Szerintetek mi lehet?
2011. júl. 22. 12:22
 1/3 anonim válasza:

Nem tudom mi lehet, biztos sérült a térdszalag, vagy a térdizületed. ha bemelegszik, és úgy nincs baj vele, akkor mindig melegíts be, és figyelj amíg be nem melegszik.

Tegnap voltam pont térd miatt magándokniál...azt mondta a nyikorgás, kattogás nem feltétlen ad okot ijedtségre...

de ha bizonytalan vagy menj el dokihoz. ez a nő nagyon jó, ha gondolod megadom a számát...

2011. júl. 22. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

ezért kell bemelegíteni kopik a porc a térdedben

valamilyen ízületvédőt használj mondjuk proenzi vagy béres porcerő +sok c vitamin

2011. júl. 22. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Szerintem is jo otlet lenne ha egy orvos is megvizsgalna a terdemet :D
2011. júl. 23. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!