A fenekem alsó részét hogyan, milyen gyakorlatokkal tudom izmosítani, egy kicsit megemelni?
Felesleg nincs rajtam, szóval nem a zsírégetés a cél, hanem csak izmosítani szeretném magam. A combom rendben van, viszont a fenekem alsó része nem valami formás, inkább kicsit lelóg, meg alapból elég puha, alul meg teljesen. Kerestem sok gyakorlatot a neten de nincs leírva konkréten hogy az alsó rész "megemeléséhez", a popsi kerekítéséhez milyen gyakorlatok a jók.
Tudnátok javasolni párat?
Csináltam már sokfélét, és mindenhol izomlázam volt, de azon a területen pont nem volt soha :D hanem főleg az oldalsó részen.
Szívesen olvasnék pár jó tanácsot, illetve tapasztalatot hogy kinek hogy sikerült formázni ezt a területet, köszönöm :)
sima mély guggolás heti 3x,5-8 sorozatban félpiramisban.
ami meg ott lógicsál az zsír.
fél év tömegelés után lediétázol,addig feltételezhetően a rendszeres guggolástól fejlődött a farizom.
a diéta leszedi a liffegő zsírt és a végeredmény egy formás popó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!