Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt "illik"...

Mennyi idő alatt "illik" lefutni a maratont?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt kell megtennem a távot, hogy elmondhassam magamról: lefutottam a maratont? Gondolom, az nem feltétel, hogy két lépést se gyalogoljak közben, hiszen ez még a versenyzőknél is belefér. De ha pl. félig futva, félig sétálva 6 óra alatt végigmegyek, azt én már nem tekinteném sikernek. Igazából mi a határa a teljesítésnek?
2010. ápr. 29. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
hát nem igazán tudom , de az már nagy dolog, hogy valaki lefut, kocog egy maratont ami van vagy 42km...
2010. ápr. 29. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem van ismerősöm aki 5:30 körülit futott (120 kg), ha amatőr vagy akkor 4 óra - 4:30 közötti már tisztességes, ha az elsőt futod, akkor fő a cél, ne törődj az idővel, csak legyél benn a limitidőn belül.

Néhány jó tanács:

Ha 10 kmternél nem vagy fáradt, akkor ne kezdj el gyorsabban futni, ha 20nál akkor se, 30nal fáradt leszel :)

Az a jó a maratonban, hogy 32 kmnél megjön az első holt pont, majd már csak 10 kmt kell futni :)

2010. ápr. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!