Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alma testből lehet valamennyir...

Alma testből lehet valamennyire körtét "faragni"?

Figyelt kérdés

Tudom hogy teljes mértékben nem de..

Valamelyest csak lehet, milyen sporttal / tornával ?

(A barátnőmről van szó)

#alma test #körte test
2016. nov. 9. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Számomra az alma test a kövér testalkat. Fogyással természetesen formázható. Sporttal és elsősorban megfelelő táplálkozással.
2016. nov. 9. 10:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen van rajta egy kis felesleg főleg felső testen a nagy mellet kivéve egy kis fogyás ráférne. jó lenne ha az a felesleg fenékre combra kerülne. De az meg már genetika ,vagy alakítható ?

Mert fenék tájékon elég kicsi lapos.

2016. nov. 9. 10:23
 3/9 anonim válasza:
Most volt Heloween, inkább tököt faragjatok!
2016. nov. 9. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Genetika, hogy hol van felesleged. Izmot tudsz építeni oda, ahova akarod (bár genetika, hogy mennyire könnyen megy).
2016. nov. 9. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
S persze az izmosodásnál is hamar bele tudsz futni a genetikai maximumodba, a fajunk nem egy izmos fajta.
2016. nov. 9. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy a felesleg átkerül valahova. Ha lehetne akkor nem lenne ennyi úszógumis, kicsi seggű csaj:D

Érdemes elkezdeni diétázni, és közben súlyzós edzést végezni, hogy a lefogyott testnek legyen egy szép váza, ne csak olyan csoffadt legyen. Aztán, ha lement a felesleg el lehet kezdeni izmot építeni, lehetőleg mindenhova, de persze célzottan lehet többet guggolni, lábazni, és akkor a láb szépen fog formálódni.

De az tény, hogy alapvetően az alkat nagyon nehezen változtatható meg. Sőt, nem is nevezném megváltoztathatónak, inkább csak arányosabbá tehető. Én pl: tipikus körte alkat vagyok, vékony vállakkal és nagy fenékkel:D Kb fél éve edzek (tudatosan sokat felső testre is), és talán már mondhatom, hogy elkezdett "homokórásodni" az alakom, arányosan nől a felső testem az alsóhoz képest. Tehát diétával és sok edzéssel arányosabbá tehető minden alkat.

2016. nov. 9. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Én is valami ilyesmi válaszokra gondoltam.

Megpróbálom majd finoman elküldeni tornázni

2016. nov. 9. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

már nem azért de konditermet javasolt az előző,nem pedig ki tudja milyen tornát.

a másik ha eddig nem edzett saját maga miatt az ismerősöd,akkor miből gondolod,hogy ha te finoman beszólsz neki,akkor fog?

ez legfeljebb úgy lehetne korrekt és a részedről jogos kritika felé,ha te rendszeresen edzel.

és akkor ebben az esetben lehívhatnád magaddal edzeni.

2016. nov. 9. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:

1. teljesen mindegy először is lényeg hogy valami sportot vigyen az életébe

2. Talán azért is hallgatna rám mert a barátja vagyok

3. Mondhatni elég jó formában vagyok (genetika) meg néha futok, súlyzózok. Meg egyébként is hallottam már tőle utalásokat hogy ...kellene valamit sportolni...

2016. nov. 9. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!