Mit gondoltok az edzéstervemről?
14 éves fiú vagyok, 167cm/51kg.
A célom a szálkásodás és az izmosodás és azt szeretném kérdezni hogy mit gondoltok az edzéstervemről?
Íme az edzéstervem:
Hétfő,Kedd,Péntek:
16:00-17:30 ig konditeremben edzek(ez a gyúrós része),3-4 sorozatban 15kilóval 15x: vállgéppel 3x15 , mellgéppel 3x15, +1 kargéppel 3x15,2féle lábgépen pedig 3x15-3x15,+20 felülés felülőpadon(bocsi nem tudom a gépek nevét), ezek után egy 30-40 perces aerob jön, ami vagy elliptikával vagy futópadon történik.
Kedd,Csütörtök,Szombat:
15:30-17:00 ig konditeremben edzek(ez az aerob része),az első fél órában megcsinálok a fent leírtakból egy sorozatot a 3 helyett, + 3x30 felülést felülőpadon, ezután a hátralévő 1órában vagy futok(ma 65 percet futottam átlagba 8 km/órával,8.3 km-t,622 kCal),vagy elliptikázok(tegnap ezt csináltam 60percig,602kCal,ma pedig 10 percig 102kCal)
Magyarul hétfőn,szerdán,pénteken izmotnövelek,kedden,csütörtökön,szombaton(lehet hogy hétvégén elmarad!) pedig aerobozok.
Ez napi -500-800 kCal-t jelent.
Emellett kb 1200-1500 kCalt eszem naponta, 40-50% szénhidrát,30-40% fehérje,20-30% zsír formájában.(Ez napi 100-120 g szénhidrát,40-50g fehérje,20-30g zsír)
Sok gyümölcsöt eszem, a tésztát és a fehér lisztes dolgokat hanyagolom,nem eszem édességeket,cukrot-sót hanyagolom.
Főként zsírtégetni és szálkásodni szeretnék mivel a hasamon van egy kevés zsírfelesleg(ez már nagyon kevés),+izmosodni.
Légyszives írjátok meg a véleményetek ezekről, hogy jól csinálom-e,ha nem akkor mit és hogyan változtassak,mik a tanácsaitok!?
Köszönöm.
:)Soha sem késő elkezdeni.:)
Köszi szépen.:D
azt mond egy hogy az 51 kilódon mit akarsz szálkásítani...tömeget kéne növelni!!
napi 50 gramm fehérje????????????
neked edzés után 100 gramm lecsuszik...nyilván más testalkat vagyok,de a napi 50 fehérjét emeld meg 100-120 ra
a széndidrátot meg 300 ra minimum!!!így soha nem fogsz izmosodni!!! hagyd az aerob edzéseket, te neked nem szálkásítani kell....izomtömegnövelés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!