Fehérjebevitel szempontjából csirkének megfelel az elölrehütött panírozott kisütnivaló is? Vagy az nemsokatér?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 18:54
1/4 anonim válasza:
a fehérjemennyisége ugyanaz,de ...panirozott???felesleges lisztet viszel be,amit kerülni kéne
ott a párolt csirke,vagy a főtt
2/4 anonim válasza:
Az előhűtöttséggel semmi baj, de valóban ne panírozatlant, hanem teljesen natúr vegyél. Egyszerűen fogod a nyers szeleteket, finoman megsózod, megborsozod, vagy akármilyen fűszerrel, fűszerekkel (fokhagyma, oregánó, kakukkfű stb ami csak van, ízlés szerint) és minimális oliva olajon megsütöd. Nagyon finom, és a rengeteg féle fűszer miatt sosem kell ugyan azt enned egyfolytában. De bolti fűszerkeverékeket ne használj, mert azok megintcsak tele vannak mindenféle fölösleges és káros anyagokkal, friss vagy szárított fűszerekből magad kisérletezz ki keveréket, ízeket stb. Mellé értelemszerűen barnarizs, brokkoli, kelbimbó ilyesmi menjen.
3/4 anonim válasza:
a félkésztermékek "szemét" kaják vegyél sima friss csirkemellet
4/4 anonim válasza:
"valóban ne panírozatlant" elírtam, természetesen úgy értem ne panírozottat vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!