Zsír vagy megereszkedett bőr?
Figyelt kérdés
40 kg-ot fogytam és a hasamon van még felesleg (?), de lehet, hogy ez csak a megereszkedett bőr. Hogyan lehet eldönteni,hogy miről van szó? Futással fogytam.
18/F
Ha ez bőr, van esély a visszahúzódásra, vagy kezdjek gyűjteni alakkorrekciós műtétre?
2016. okt. 16. 18:02
1/2 anonim válasza:
Én is jártam már így, nekem hirtelen fogyás miatt ahogyan szerintem neked is ereszkedett meg ennyire a bőr. Ilyenkor nem érdemes még műtéten agyalni, én a háziorvosomat kérdeztem hogy ilyen esetben mi a megoldás és mondta hogy 25 éves koromig felesleges, egyrészt mert hízhatok, másrészt az emberi bőr még jobban regenerálódik így visszahúzódhat de nagyon sok idő akár 2-3 év is kell hozzá. Nekem tanácsolta hogy álljak le, és egy picit hízzak vissza pár hogy a bőröm ne lógjon annyira mert így a bőröm a súlyától nem fog tudni igazán visszahúzódni. Persze 2 év alatt látványosabb lett az eredmény, és most mondta a doki hogy lassan fogyhatok még tovább, jó 10 kilót még nyugodtan leadhatok, de inkább már erősítésen gondolkozzak ami jár némi súly többlettel, de centiben több látvány lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. okt. 16. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!