Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zsír vagy megereszkedett bőr?

Zsír vagy megereszkedett bőr?

Figyelt kérdés

40 kg-ot fogytam és a hasamon van még felesleg (?), de lehet, hogy ez csak a megereszkedett bőr. Hogyan lehet eldönteni,hogy miről van szó? Futással fogytam.

18/F

Ha ez bőr, van esély a visszahúzódásra, vagy kezdjek gyűjteni alakkorrekciós műtétre?

2016. okt. 16. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így, nekem hirtelen fogyás miatt ahogyan szerintem neked is ereszkedett meg ennyire a bőr. Ilyenkor nem érdemes még műtéten agyalni, én a háziorvosomat kérdeztem hogy ilyen esetben mi a megoldás és mondta hogy 25 éves koromig felesleges, egyrészt mert hízhatok, másrészt az emberi bőr még jobban regenerálódik így visszahúzódhat de nagyon sok idő akár 2-3 év is kell hozzá. Nekem tanácsolta hogy álljak le, és egy picit hízzak vissza pár hogy a bőröm ne lógjon annyira mert így a bőröm a súlyától nem fog tudni igazán visszahúzódni. Persze 2 év alatt látványosabb lett az eredmény, és most mondta a doki hogy lassan fogyhatok még tovább, jó 10 kilót még nyugodtan leadhatok, de inkább már erősítésen gondolkozzak ami jár némi súly többlettel, de centiben több látvány lehet.
2016. okt. 16. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. okt. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!