Megereszkedett a bőr? Fog még változni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nemrég viszonylag sokat fogytam. Fél év alatt közel 20 kilót. A problémám az lenne, hogy amikor állok akkor nem is feltünő, de amikor leülök vagy fekszem és felemelem a lábam tisztán látom ahogy a combomb felső része szép feszes izmos ott kevés zsír van, addig alul lóg róla némi zsír teljesen elválva az izomtól , nem így szépen el van oszolva körülötte, illetve amikor leülök a fenekemnél is így mintha így oldalra kinyomódna a zsír.
Ezt azért tapasztalom, mert megnyúlt a bőr (gyerekkorom óta kövér voltam), vagy a rajta lévő zsír így viselkedik szimplán? (178 cm vagyok 98 kg voltam most 78 kg vagyok, de még egy 4-5 kilót le akarok még faragni meg izmosodni) Ha a bőr nyúlt meg még fog változni magától, vagy esetleg valami étrendkiegészítőt érdemes szedni, hogy ez változzon?
Mellékesen 21 éves férfi
1. Jobb lett volna lassabban fogyni, mert igy nincs elég ideje a börödnek, hogy összehúzódjon.
2. A maradék fogyással várj legalább fél évet.
3. Ha rendszeresen sportolsz, meg ápolod a börödet, akkor sokat javulhat a helyzet. NAgyon jól bevált, zuhanyzás után a még nyirkos börbe alaposan bemaszirozni olivaolajat (IGEN, amit fözéshez használnak)
4. Lehetöleg sok vizet vagy edesitetlen teát igyál (napi 3-4l), illetve fogyassz sok nyers zöldséget (salátaként kimondottan finom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!