Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megereszkedett mell?

Megereszkedett mell?

Figyelt kérdés
Lehet ezekkel mell izomerősítő gyakorlatokkal és bőr feszesítő krémekkel tenni valamit ? Elég fiatal vagyok , csak van egy kis súlyfeleslegem 8 kg-ot már leadtam és még szeretnék 10-et leadni de a melleim eléggé lógnak. Nem hirtelen fogytam le több mint fél év alatt adtam le ezt a 8 kg-ot. Valaki tanácsok ?

2015. ápr. 2. 14:40
 1/5 anonim válasza:

Mellizom erősítés!!

Van pár nagyon jó gyakorlat. Nem mondom hogy egyszerű lesz, de elég hatásos.

Én éve óta kondizom, ha viszont nincs kedvem kimozdulni akkor itthon szoktam edzeni. Pl. cicire is. Veszek két 3 kg-os súlyzót ( 2L-es-vízzel teli!- palack is megteszi ), hátamra fekszem, két oldalra kinyújtom a karormat, majd viszonylag lassan magam fölé emelem őket. Ebből eleinte egy 20at (persze ne csak ezt, e mellett még azért érdemes pár mellizomra irányzott gyakorlatot elvégezni ) majd minden edzés után növeld!

Azért ezt írtam le, mert ez a kedvencem. Nem olyan megterhelő és mégis hatásos!

Remélem tudtam segíteni, egy kicsikét!

Sok sikert! :)

2015. ápr. 2. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek sokkal szebb lett a melle a következő gyakorlattól:

fal mellett áll, és a bal kezét a jobb füle mellett hozzáérinti a falhoz, majd ugyanezt a másik oldalra, felváltva egymás után sokszor, amíg bírja. Érezte is az izomlázat a mellizmaiban. :)

2015. ápr. 2. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm első kommentelő . :)

Utolsó és ennek volt valami látszata ? :)

2015. ápr. 2. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ezekkel a gyakorlatokkal olyan túl nagy csodát nem lehet sajnos tenni. Én rendszeresen sportolok, kb 3-4 évig mellizomerősítő gyakorlatokat is végeztem a hasonló problémám miatt, de olyan nagyon szembetűnő változás nem történt sajnos.. Pedig én sem vagyok idős, 32 éves, de nálam is a húszas éveimben sokszor volt, hogy fogytam 8-10 kg-ot, majd leadtam, és így tovább.. Ez látszott egy idő után a melleimen, majd egy éve rászántam magam a plasztikai műtétre.., nem azt mondom, hogy csak ez a megoldás, de nálam csak ez segített.. Egyébként rengeteg krémet kipróbáltam, sokszor sport előtt kentem be ezzel magam, szóval nem mondom, hogy nem lehet sporttal eredményt elérni a mellizmoknál, de ha valakinek már eléggé lóg, akkor tuti nem lesz olyan feszes, mint régen..
2015. ápr. 3. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó és mennyibe került a műtét?
2015. ápr. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!