Megereszkedett mell miatti kellemetlen érzéssel mit lehet tenni?
Nem vészes, sőt ahogy látom, a legtöbb nőnek hasonlóképp áll a melle. De nekem eddig úgy állt, mint tini koromban, nem éreztem külön a súlyát, nem mozgott külön a testemtől.
Most viszont igen. És úgy érzem, borzasztóan húzza a fölötte lévő bőrt és szöveteket, nagyon zavaró érzés. Ez elmúlik idővel? Vagy mit tehetek vele? Újabban a melltartó is húz és nyomja a vállam, eddig ez se volt. Ez most már tényleg örökké így lesz? :(
Próbálj megfelelőbb melltartót venni.
Egy házi praktika:
Szőlőmag olaj pakolás: Bekened a dekoltázsodat és a melledet szőlőmag olajjal. Teszel rá egy fóliát, majd melegített törölközőt. 20 percig hagyd rajta.
A szőlőmag olaj serkenti a kollagén termelést.
Tehetsz bele illó olajokat is, pl levendula, menta
Köszi a válaszokat! 23 éves vagyok. A barátnőimmel beszéltem már, szerintük örüljek mint majom a farkának, hogy csak most ereszkedtek meg, mert legtöbbjüknek 17-18 éves kora körül már úgy állt, mint nekem most.
Nőgyógyászhoz úgyis most kell majd mennem, ő megnézi, de szerintem ez nem betegség, hanem természetes. De attól még rossz. Sosem értettem, amikor azt mondta valaki, hogy alvásnál vagy futásnál zavarja a melle, hát most értem.
Egyébként mindig push-up melltartót hordtam, de az tény, hogy eddig volt keret a 8-10 ezresekre, amik tökéletesen tartanak, az utóbbi egy évben viszont csak olcsót tudtam venni, ami már az első felvételkor sem igazán jó, ráadásul hamar elveszti a formáját. De ezzel nem tudok mit tenni.
A szőlőmagolajat kipróbálom, hátha jó. Pont tavaly szereztem be egy csomó ruhát, amik melltartó nélkül szépek, nem lenne jó, ha most meg ki kéne dobni őket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!