Szalagavatómra szeretném kicsit átformálni magam. Milyen gakorlatokat tudtok javasolni?
Beleférek a ruháma és a maradék pár hónap alatt természetesen nem azt várom hogy teljesen máshogy nézzek ki :D
A probláma hogy a ruha ugye kicsit megemeli a melleimet és a karomnál egy pici husi azért látszik illetve a hátamnál, a lapockámnál is picit kinyomja.
Nem olyan nagyon brutális, de szeretnék kicsit szépíteni a helyzeten :D
( nem tartom magam elhízottnak, viszont ami van rajtam az nem mind izom :D 175cm vagyok és kb 65 kg )
kezdésnek ráguglizol erre-szénhidrátok,fehér liszt.
megnézed mik ezek,miben vannak ezek,kevesebbet eszel belőlük 2-3 hónapig mint most és lefogysz.
húst,tojást,zöldséget pedig ehetsz többet mint most.
eddig oké, és köszi a tippet, azonban nem étkezéssel volt kapcsolatos a kérdésem.
Hiszen nyilván nem kéne mindenfélét össze vissza zabálni és a lehető legkevesebb cukrot bevinni, de én egészen pontosan arr gondoltam hogy mondjuk napi 20-30 fekvőtámasz.
szóval egy olyan gyakorlatra lenne szükségem ami ezekre a területekre koncentrál és nem szeretnék fogyni, gyak izmosítani
de azért köszönöm kedves válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!