Valaki mondana nekem valami jó edzéstervet? Bővebben lent
Én is 14 vagyok és én fél éve járok konditerembe. Hogyha azért nem akarsz kondiba járni, mert azthiszed kiröhögnek, akkor tévedsz. Azért járnak/járunk konditerembe, hogy magunkkal foglalkozzunk és nemhogy mutogassunk egymásra.
Előszőr izomtömegnövelni kell, aztán lehet csak a szálkásítással jobban kiemelni, kihangsúlyozni az izmokat.
Egyébként meg kézisulyzóval csak bicepszre meg tricepszre tudsz edzeni.És mivel otthon nagyon nehéz olyan helyet találni, ahol más izmodat is edzhetnél, ezért a kézisúlyzóval se nagyon fog nőni a bickód, mert a többi izomcsoport el lesz hanyagolva.
Ha anyagilag megengedhetitek inkább menjél le a konditerembe. Én 2 haverommal járok, így van egy kis "egészséges" versenyszellem közöttünk, és nem is unatkozunk így.
Nálunk egy napijegy 700Ft (így lehet, hogy soknak tűnik) és egy havi bérlet 4600Ft (annyiszor mehetsz ahányszor csak akarsz) és az ha úgy nézed akkor megéri.
Én egy héten általában 2szer járok, de van amikor 3szor. Amikor 2szer járok, akkor az úgy történik hogy
kedden mell, hát, comb
csütörtökön otthon bicepszezek és tricepszezek, majd focira megyek, ahol jól kihajtom magam
szombat has, váll, vádli
Gyúrás közbe persze nyújtok a gyakorlatoknál , majd ha végeztem iszok egy banános fehérjeshake-et (300Ft 3dl)
Én úgylátom, jó úton haladok, már igencsak látszódnak a kondizás nyomai :D
"Egyébként meg kézisulyzóval csak bicepszre meg tricepszre tudsz edzeni"
Meg vállra, mellre, hátra, hasra.
A konditerm azért is jó mert a gépek mellet rengeteg olyan kézisúlyzó van ami neked a gyakorlathoz éppen jó.
Vállra pl 3 féle kézisúlyt használok, mindegyik gyakorlathoz más súlyzó az igazi. mellhez is kell kétféle.
Csá!
Nyíregyi vagyok én is és keresek nyárra termet.
Pontosan hol is van az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!