Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki mondana nekem valami...

Valaki mondana nekem valami jó edzéstervet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
14 éves vok és még nem nagyon szeretnék edzőterembe járni!Kézilabdázok már 5 éve és elég komolyan veszem a dolgot szoktam kijárni az erdőbe futni szóval állóképességem megvan meg kitartásom is van. Van otthon két kézi súlyzó 5-15kg-ig! főleg szálkásítani akarok meg azért valamicske izmot is. Hát főleg karra és hasra szeretnék gyúrni és ide kéne egy jó edzésterv meg egy jó étrend hogy miket nem nagyon kéne ennem meg miket egyek többet. Nagyon megköszönném aki segítene mert nem akarok belemenni kezdő fejjel és utána meg semmit nem értem vele:D
2010. ápr. 24. 21:15
 1/6 anonim válasza:
Nem nagyon értek ehez, de a szálkásításhoz először sok sok izom szükséges. Neten biztos vannak fent ilyen ehez való étrendek, meg edzéstervek. Vagy valami fitness clubban szórólap és abban, ilyenek. Sok sikert és kitartást!
2010. ápr. 25. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok és én fél éve járok konditerembe. Hogyha azért nem akarsz kondiba járni, mert azthiszed kiröhögnek, akkor tévedsz. Azért járnak/járunk konditerembe, hogy magunkkal foglalkozzunk és nemhogy mutogassunk egymásra.

Előszőr izomtömegnövelni kell, aztán lehet csak a szálkásítással jobban kiemelni, kihangsúlyozni az izmokat.

Egyébként meg kézisulyzóval csak bicepszre meg tricepszre tudsz edzeni.És mivel otthon nagyon nehéz olyan helyet találni, ahol más izmodat is edzhetnél, ezért a kézisúlyzóval se nagyon fog nőni a bickód, mert a többi izomcsoport el lesz hanyagolva.

Ha anyagilag megengedhetitek inkább menjél le a konditerembe. Én 2 haverommal járok, így van egy kis "egészséges" versenyszellem közöttünk, és nem is unatkozunk így.

Nálunk egy napijegy 700Ft (így lehet, hogy soknak tűnik) és egy havi bérlet 4600Ft (annyiszor mehetsz ahányszor csak akarsz) és az ha úgy nézed akkor megéri.

Én egy héten általában 2szer járok, de van amikor 3szor. Amikor 2szer járok, akkor az úgy történik hogy

kedden mell, hát, comb

csütörtökön otthon bicepszezek és tricepszezek, majd focira megyek, ahol jól kihajtom magam

szombat has, váll, vádli

Gyúrás közbe persze nyújtok a gyakorlatoknál , majd ha végeztem iszok egy banános fehérjeshake-et (300Ft 3dl)

Én úgylátom, jó úton haladok, már igencsak látszódnak a kondizás nyomai :D

2010. ápr. 25. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg kézisulyzóval csak bicepszre meg tricepszre tudsz edzeni"

Meg vállra, mellre, hátra, hasra.

A konditerm azért is jó mert a gépek mellet rengeteg olyan kézisúlyzó van ami neked a gyakorlathoz éppen jó.

Vállra pl 3 féle kézisúlyt használok, mindegyik gyakorlathoz más súlyzó az igazi. mellhez is kell kétféle.

2010. ápr. 26. 11:01
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy elhatároztam egyik haverommal hogy fogunk járni kondizni(Nyíregyházán a Brekk Fitnessbe) 6000FT a havi bérlet és ott remélem hogy tudnak majd segíteni hogy mivel hogy kezdjük:D de ha tudtok ti is mondhatnátok pár jó tanácsot
2010. ápr. 28. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Csá!

Nyíregyi vagyok én is és keresek nyárra termet.

Pontosan hol is van az?

2010. máj. 1. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Szabadság tér 11 de van oldala is ahol több információ is van:) [link]
2010. máj. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!