Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki lefogyasztana?

Valaki lefogyasztana?

Figyelt kérdés

168 centis lány vagyok és bármit csinálok, nem tudok 92 kiló alá menni egyszerűen.

Nagyon szeretek sportolni, rendszeresen járok edzeni (spinning, kettlebell, hot iron, box), követtem már dietetikus által előírt diétát, állítottam már össze magamnak étrendet (max 100 g ch, 100 g fehérje, max 50 g zsír, 1500 kcal körül).

Semmi változás, fél év alatt sikerult 6 kilót leszenvednem magamról...

Voltam orvosnál, nincs hormonális problémám, nem vagyok cukorbeteg, eleget iszom, de egyszerűen semmi nem működik.

Nagyon el vagyok keseredve, hogy sosem leszek normális, kérlek, segítsetek :(

2016. szept. 29. 12:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Fogyitáborba is elmennék, bármit, csak normális legyek végre :(
2016. szept. 29. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Világéletemben küszködtem ezzel, mindig ilyen voltam
2016. szept. 29. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Az étkezés lesz a kulcs. Mennyi ideig diétáztál?

Egy normális diétának "hatnia" kell. Csodák nincsenek. Egy 92kg-os testet el kell látni tápanyaggal, ahhoz hogy ne fogyjon. Tehát tuti az étkezéseddel van gond.

2016. szept. 29. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a "SittesTréning" jön be nagyon. Ezen a néven tudod keresni weben vagy a FaceBook-on. Jó társaság, intenzív saját testsúlyos edzés, hangulat. Járnak fiúk, lányok vegyesen.

Van aki alkatilag hízékony. Van ismerősöm, aki intenzív sport mellett is eléggé molett, de sok izom is van rajta, nemcsak zsír. Ha nem mozogna, rögtön elszállna a testsúlya.

2016. szept. 29. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:
1.: hónapokig csináltam mindenlt, a legutóbbit fél éve...
2016. szept. 29. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csináltad volna,akkor konkrétan leírod,hogy pl 3 hónapig csináltad.Egyébként szerintem a viszonylag magas zsír,közepes fehérje,kevés ch,sok rost étrendet kellene elkezdened napi 4 étkezésben.

pl 100g fehérje,50g ch,150g zsír felállásban.A kalóriacsökkentést pedig indíthatnád 1800cal-ról és kéthetente csökkentenéd 100cal-al fokozatosan 1200re,aztán azt tartod amíg 60 kiló nem leszel,kéthetente 1x pedig visszatöltés,hogy ne lassuljon be az anyagcsere.A glutént és a tejtermékeket pedig vedd ki teljesen az étrendből.Így a ch források a rizs,a zab édesburgonya marad.Tejtermékek helyett pedig a tojás.

2016. szept. 30. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:
6.: nem tudom, mi a gondod, pontosan leirtam a makrokat a kerdesemben, mibol mennyit ettem es leirtam utana, hogy fel eve csinalom a legutobbit
2016. okt. 1. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!