Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eljárjak e álló bunyora?

Eljárjak e álló bunyora?

Figyelt kérdés
2 evvel ezelott elkedztem mma ra jarni illetve mellette kondizni. Aztan abbahagytam az allo reszet és csak foldeztem és kondiztam. Jelenleg ugyvagyok vele hogy az eletem soran nagyon de nagyon hasznos lenne ha tudnek kicsit alloharcolni. Viszont semmi kedvem nincs elmenni mivel igy 7 napbol 7x lenne edzesem. Az edzo sem szinpatikus és valjuk be nekem nem valo. Ritka bena vagyok benne, de ha biztonsagi ornek mennek nagy hasznat vennem (amugy is). Erre a kerdesre nem konkret valaszokat akarok, hanem hogy menjek e el heti 1x allo bunyora vagy sem? És miert? Kondit nem hagyom ott (heti 4) illetve a foldet sem(heti 2)
2016. szept. 27. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el bokszolni, könnyen tanulható, és még jó is!
2016. okt. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!