Melyik variáció hatásosabb utcai bunyóra (1-2-3 ellenséggel szemben)?
Box + Ju Jutsu vagy Ju Jutsu helyett Birkó
Savate + Ju Jutsu vagy Ju Jutsu helyett Birkó
Box + Muay Thai + Ju Jutsu vagy Ju Jutsu helyett Birkó
Mivel 27 éves vagyok nem tudom, hogy így földharcok tekintetében bele kezdhetek e bármelyikbe is (Ju Jutsu, Birkó).
Azért hoztam össze ezt a 3 fajta variációt mert nem tudok dönteni. Mivel utcára kellene, utcai bunyóra így nem tudom melyik lenne oda a legalkalmasabb. Melyik lenen az amivel egy pillanat alatt le lehetne szerelni az ellenséget. Tehát nem az a fajta kellene amivel sokáig tartana leszerelni valakit.
Az utcan egyebkent eleg kaotikus minden foleg ha tobben verekszenek. Mindenki ut mindenkit es oldalrol, hatulrol is kaphatod az utest.
Ezert a futas! 2-vel meg eselyes hogy elbansz, de 3 mar eleg ketseges.
En a jitsura helyeznem a hangsulyt.
Savate + Ju Jutsu?
Heti 2-2 edzés?
A thai box önmagában az utcán pont annyit ér, hogy hasba szúrnak 2x.
Ju jitsuval mész legtöbbre az utcán, box vagy savatét tanulhatsz mellé.
azért az eléggé fontos,hogy kiféle miféle az a 2-3 "ellenség".
mert ha mondjuk kocsiból kipattogó hőbörgő macskajánosok egy koccanás után,ilyenből már láttam többször is olyat,hogy az ember olyat bevert az elsőnek,hogy összerogyott a másik kettő lefagyott és ők is szájba lettek verve mire feleszméltek,vagyis csak ütésekkel pillanatok alatt levert a pali 3 embert.
aztán ott a második lehetőség.
mondjuk bizniszelgetsz sunyiba és csíped valaki szemét,vagy csak kell neki az ami a tiéd és rád küld 3 emberkét akik azzal foglalkoznak,hogy bizniszelgetőket húznak be,ellőtte megkínozzák,hogy kiszedjék belőle,hogy hol tartja a cuccot és a pénz.
ilyenek meg nem fognak besza-rni attól,hogy levered az egyiket.
2-3 szó szerint ellenség ellen üzleti vitában,az a legjobb,ha megszurkálod őket és nem állsz le bunyózni.
így legalább híred is lesz,hogy pszicho vagy akivel nem lehet ba-szakodni és nem lehet behúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!