Hogyan vegyem rá magam, lány létemre, hogy eljárjak egy konditerembe?
Egyedül nem nagyon akarok,sok barátnőm van,de egyik sem akar,mert lusták.Hogyan vegyem magam rá,hogy eljárjak?
Nem furcsa ha 14 évesen egyedül edzek?Mármint nem fognak rám furcsán nézni akik edzenek?
Nézz a tükörbe és gondold át mit akarsz változtatni magadon.Vagy tegyél ki egy képet az ideális alakról a szobádba és mindig amikor ránézel fogadd meg hogy ilyen leszel.De egy kis önostorozás se árt néha.(mmint gondolatban)
Ès nem fognak furcsán nézni,nyugi.Senkit se érdekel a másik,oda edzeni megyünk.
Ja,de szerintem beszélj egy személyi edzővel.14 éves lányként még gyakorlatok amik nem neked valók.
A korhatár hülyeség. Ha elmész terembe, 1-2 hét alatt összeismerkedhetsz másokkal, és velük edzhetsz. Nekem sincs állandó edzőpartnerem, de sokszor megbeszélem olyannal akit ott ismertem meg.
Motivációnak ezt nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uO_j..
ma 15:09
Szerintem ez a videó egyáltalán nem motiváló:)
14 éves csaj ne menjen kondiba :P minek? ha zsírt égetni akarsz vegyél egy pulzusmérőt és fussál/ússzál/bicajozz
Nem hiszem hogy gyúrni akarsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!