Hasról és a mellről hogy lehetne lefogyni?
Figyelt kérdés
A hasamon és a mellemen van kis felesleg és azokat szeretném eltüntetni, csak nemtudom hogy hogyan.2010. ápr. 23. 21:32
1/5 anonim válasza:
Szia! Fiú vagy lány vagy?
Amúgy volt egy szar időszakom, nem tudtam enni (napi két teljes kiőrlésű toast kenyér volt az adagom...), hát szép lapos mellkasom meg hasam lett tőle, mit ne mondjak. De én nő vagyok, lehet hogy a pasiknál ez másképp működik.
2/5 A kérdező kommentje:
Én fiú!
2010. ápr. 24. 17:17
3/5 anonim válasza:
Ne hogy azt merd csinálni, amit az előző válasz adó írt, attól csak nagyon minimális zsírt fogsz veszteni, ellenben éhezni fogsz és a tested fokozatosan lebontja az izmaidat, ugyanis azokból könnyebb energiához jutni. testsúlyod alapján számold ki mennyi a napi kalória szükségleted abból vonj le 500at, annyit egyél naponta. Testsúly kilógrammonként olyan 3g fehérje és 2,5g ch kell. Amúgy helyi fogyás nincs, felejtsd el. Jah heti 3-4 futás és ha teheted járj konditerembe, segít az izmok megtartásában és gyorsítja a zsírbontást.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem. Írd le példával ezt a kiszámolósat!
Köszi
2010. ápr. 25. 18:54
5/5 anonim válasza:
alapvető gondok vannak már bocs (Guuuuugli a francba is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!