XD te nagyon hülye vagy még a témában várj még a koxxal kb 8évig ha tényleg nagyon akarsz majd ... lol
2010. ápr. 23. 18:13
3/13 anonim válasza:
Olvasgass utána egy olyan 10 éven keresztül és amikor már eléggé kiműveltnek érzed majd magad, rájössz, hogy tök hülyeséget kérdeztél.
2010. ápr. 23. 19:54
4/13 anonim válasza:
10 -15 év múlva,de szerintem addig nem bírod,mert szara hozzáálásod
2010. ápr. 23. 19:57
5/13 A kérdező kommentje:
NEM KIOKTATÁST KÉRTEM ÉS NEM FIKÁZÁST!!!!!!!
BOCSI,HOGY NEM LEHET MINDENKI OLYAN OKOS MINT TI!!!
JÓ NEKTEK,HOGY ILYEN MŰVELTEK VAGYOK!!
2010. ápr. 23. 20:48
6/13 anonim válasza:
te medvedisznóember.
a szteroid az illegális és egészségtelen.
ha mindenáron akarsz valamit használni akkor inkább tömegnövelőt vagy valamit nézzél.
te medvedisznóember.
2010. ápr. 24. 00:10
7/13 anonim válasza:
attól még egy idióta vagy , szteroiddal ba.zmeg...
ilyen fiatalon belenyúlni a hormonaidba mesterségesen,aztán majd a korházi ágyon elgondolkozol,hogy a a ké kilo víz amimegragadt rajta megérte e
mert a kajából lesz izom!!szteroid dal neked a következő 10 évben nem kell foglalkozdod
ha sztnél gyorsan fejlődni, olvass utána rngeteget(étkezés,edzés)
a konyhába dől el a java!!!
2010. ápr. 24. 00:13
8/13 anonim válasza:
akkor kezdd el szedni ha szeretnél hormoningadozást,pattanásos hátat,szívproblémákat,magas vérnyomást,továbbá mehetsz majd máj-és vese transzplantációra is ha szimpatikus.gondold meg....amugy elárulom neked koksszal lóf@szt nem fogsz elérni,mert ahogy abbahagyod a szedését visszaesel.egy-két ismerősöm szteroidozott és ugyanigy jártak.tessék szépen sokat kajálni és becsületesen edzeni! tudom,hogy kemény meló de az életben kevés dolog jár ingyen.
2010. ápr. 24. 09:12
9/13 anonim válasza:
Ugyan, nem arról van szó, hogy a szteroidok károsak, bár ez is igaz. De 1 hónap edzésmúlttal mit akarsz? Ha már most szteroidokkal segítesz rá, mi lesz később, amikor már tényleg nem fejlődnél, bár kétlem, hogy ilyen kitartással eljutsz odáig. Azt szoktam javasolni, hogy első 1-2 évben még keratint se, az is elég majd akkor amikor kezd lelassulni a fejlődés üteme. Inkább tedd rendbe az alapokat, tanulj meg rendesen edzeni és főként kitartani!
2010. ápr. 24. 13:05
10/13 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon szépen köszönöm!
Végre egy normális ember,aki normális tanácsot adott! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!