Tornászni járok és ott minden társamnak le van borotválva a hónalja. Miért? 15/F
Figyelt kérdés
Kamaszkorba léptem már egy éve és torna edzésen a velem egyidős srácoknak le van vágva hónaljszőrük. Miért? Sokszor érzek izzadtságszagot tőlük így is!2016. szept. 14. 10:56
11/17 anonim válasza:
az, hogy jobban néz ki, hát mindenki döntse el a saját ízlése szerint... De mégis mi a rákért lenne higiénikusabb?
ha izzadsz, kevésbé szellőznek a hajlatok, jobban bepállik minden... míg ha van ott szőr, még gyorsabban meg is száradsz... arról meg nem is beszélve, ha erre gondoltál volna.. attól, hogy szőrösek vagyunk még fürdünk basszus.. én speciel napjában 3* is zuhanyzom... garantálom, hogy higiénikusabb vagyok a legtöbb embernél...
12/17 Cortez70 válasza:
Nem tudom mit pattogsz még ezen kisgyerek. Van aki szerint gusztustalanul néz ki, szerinted meg nem. Ennyi. Túltárgyalva.
13/17 anonim válasza:
Már sokszor mondtam, de kisgyerek a jó édes...
És ha idekeverik a higiéniát Az azért nem tetszés vagy nem tetszés kérdése...
15/17 Andi80018 válasza:
Az felettébb higiénikus, ha tiszta izzadság a szőr, vagy fehér darabok vannak a stiftből pl. Fürdés, borotválás, izzadásgátlás. Akinek nem jön ez be, ne csinálja, és kész.
17/17 anonim válasza:
Hát elég gáz, ha kilóg a bozont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!