Tornászni járok és ott minden társamnak le van borotválva a hónalja. Miért? 15/F
Figyelt kérdés
Kamaszkorba léptem már egy éve és torna edzésen a velem egyidős srácoknak le van vágva hónaljszőrük. Miért? Sokszor érzek izzadtságszagot tőlük így is!2016. szept. 14. 10:56
1/17 anonim válasza:
Mert ez a divat. fele4sleges követni.
2/17 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Az izzadást nem befolyásolja. Ugyanakkor pl. izzadásgátló stiftet könnyebb felkenni, ha nincs ott a bozont. Izzadtságszaga ettől még lesz az ember fiának persze, főleg, ha tornászik, viszont a hónaljra jellemző szúrós szag elkerülhető így.
3/17 Cortez70 válasza:
Mert már csak az igénytelen parasztok nem szedik le. Nem kell a honaljkutya.
4/17 anonim válasza:
30 éves vagyok, nálunk os nagy divat borotválni, sok SRÁC meg is szól gyakran, hogy miért nem borotválom le...
Egyszerű a válaszom... a férfi szőrös...
Lány még sosem panaszkodott...
5/17 anonim válasza:
Divat.
Nem kell leszedni, ha nem akarod.
Egy férfi valóban szőrös :)
6/17 anonim válasza:
Szerintem elképesztően gusztustalan a hónaljszőr, nem csak a lányokon. Talán ezért. Ez persze vélemény kérdése, de ezek szerint nem vagyok egyedül a véleményemmel.
7/17 Cortez70 válasza:
Nem attól lesz valaki férfi, ha undorító madárfészek van a hónalján.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nem undorító. Persze biztosan van néhány extrém szőrös férfi, akinek óriási a hónaljszőre. De én olyannal még nem találkoztam.
9/17 anonim válasza:
Szerintem meg egy férfi leszarja...
Akinek egészséges önkritikája van, azt pont nem érdekli mit szólnak mások... ha nekem semmi hátrányt nem jelent az életemben a hónajszőröm és pont leszarom ha ti meg borotváljátok... miért kellene hogy érdekeljen mit csinál egy pasi a szőrével...
Viszont attól mikor meg akarnak győzni, hogy márpedig az ronda él le kell szedni... foglalkozzon mindenki a saját hónaljával...
10/17 Andi80018 válasza:
Szerintem is jobban néz ki és higiénikusabb is, ha nincs szőr a hónaljon, meg "odalent". :-) Máshol lehet szőr, az nem gáz, mellkason se zavar engem speciel. Attól viszont még kell tisztálkodni, hogy csupasz, még lehet büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!