Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Nagyon rosszul...

Mi lehet a baj? Nagyon rosszul lettem.

Figyelt kérdés

Elkezdtem tornázni. Ma volt az első, ciki nem ciki, valahol el kell kezdeni. Viszont nem bírtam. Megcsináltam először 5x10 felülést majd 5x10 guggolást. Kevésnek tartottam ezért megcsináltam megint 5x10 felülést viszont a guggolás már nem ment. Elment minden erőm. 3x10 sikerült de az is kínkeservesen. Most szédülök, alig bírok menni és fáj a fejem. Mi lehet a baj?

(ma szerintem eleget ettem és nem tervezek többet 3 rozskenyér(sonkával), 3 alma, 4 kisebb fasírt) Ennyire edzetlen vagyok? Vagy egy idő után jobb lesz? a 100-100at minden nap meg akarom csinálni.

2016. aug. 26. 16:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja 16/L
2016. aug. 26. 16:35
 2/4 anonim válasza:
Valószínűleg még edzetlen vagy hozzá. Nem tudom, hogy cigizel-e, az is nagyban befolyásolva. Fokozatosan növeld, hogy miből mennyit csinálsz, és egy idő után ráhangolódsz.
2016. aug. 26. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:
dehogy dohányzom. 16 vagyok :D
2016. aug. 26. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem lement a vécukor szinted. Nagyon kevésnek tartom amit megettél. Edzetlen is vagy de ez fog váltoőni idővel.

Számold a kalóriákat is, hogy fedeni tud a szervezetednek az ásványi anyagokat fehérjét és vitaminokat. Pl zöldségetmost nem is ettél.

2016. aug. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!