Jó vagyok szerintetek tornában?
Figyelt kérdés
Szerintetek én hajlékony vagyok? Lemegy a francia spárga (jobb lábamra balra még gyakorlom) állásból híd onnét feltudok állni cigánykerék (egykezes is megy) kézenállás 10 mp-ig tudom kb tartani és tudok benne menni 4-5 lépés bukfenc előre hátra rundel Trambulinba: bógni(előre nem tudom de földön félek megpróbálni😂) szaltó (előre) meg még amiket az előbb írtam gyakorlatokat ott is megtudom csinálni meg azokból egy két "kitaláltat" nektek mik mennek?(kíváncsi vagyok rá😃) szerintetek hajlékony vagyok? Jó az erőnlétem? Tudtok mondani 1-2 olyan gyakorlatot amin ezeken javítható új dolgokat tanulhatok? Bocs ha hosszú lett😂 előre is köszi a válaszokat!😃2016. aug. 25. 19:57
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem raktam vesszőket😂😞
2016. aug. 25. 20:00
2/7 anonim válasza:
Olyan hosszú... Döntsd el, hogy szerinted hajlékony vagy e, ezt mi nem tudjuk elképzelni.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi nem akartam ilyen hosszúra😂 így sikeredett de nem csak erről van szó hanem pl nektek mi megy?😃
2016. aug. 25. 20:17
4/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de bármelyik korosztályban nézek körbe, nehezen képzelem h ezt utánad csinaljak. Folytasd a sportod, ha tetszik, sztem jo úton haladsz! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi😃 12/L
2016. aug. 26. 06:41
6/7 anonim válasza:
Nekem is ezek meg annyi hogy megy a kéz nélküli cigánykerék meg talajon a bógni.Én 13 vagyok:) Amúgy ez max talajtorna alapjai, a tornába beletartozik a felemás korlát, gyűrű, gerenda stb..De ha nem talajtornázol, akkor okés, csak maga a torna mint sport ez nem itt kezdődik.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Nem tornázok hanem a barátnőm... Innen már értheted 😀
2016. aug. 30. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!