Mit tegyek ha formásabb szertnék lenni a nyárra?
16éves vagyok,és eléggé kicsi(153cm).Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal:(
járok egy ideje heti 1x aerobicra,és (amikor csak tudok)naponta futok.szeretnék jól kinézni a nyárra.mit tehetnék még érte hogy lapos izmos hasam,feszes gömbölyű fenekem,és kis feszes combjaim legyenek...egyszóval hogyan lehetnék formásabb?milyen gyakorlatokat csináljak,mennyit fussak,mit egyek és mikor?
Nagyszerű vagy, már csinálsz valamit, ez jó dolog. A futást ne hanyagold semmiképpen, ha vékony akarsz lenni. Hasra pl a felülés a jó, de ez közismert. Seggre combra a kitörést javaslom. [link]
Itt láthatod, de ne pontosan így, hanem haladj előrefele, ne lépj vissza->egyik láb, másik láb. Ha már nagyon megy, csináld súllyal. 16-20-as szériában.
Sok szerencsét!
20.31 köszönöm szépen a válaszodat;)
00.07...nos...NYASGEM!!!!!:@
Jah,és pl ezt a kitörést se igen tudom csinálni,ugyanis fáj a térdem...valami ízületi baj:S
Valami kevésbé térdigényes gyakorlat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!