Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt kezd látszódn...

Mennyi idő alatt kezd látszódni az eredmény?

Figyelt kérdés

172 magas s 50 kg làny vagyok

81/62/92

Naponta edzek:

Kitörès: 200

Gugolàs:50

Hasprès:50

Làbemelès(2 egyszerre) : 10

Meg mèg az 5 perces gèpen csinàlok minden fokozaton 50 et s 30 percet szobabiciklizek

Kb mennyi idõ utàn fog làtszani az eredmèny?

2016. aug. 22. 12:52
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
Ha izmosodásra gondolsz akkor nem sok lesz ebből. Súllyal kellene edzeni,mégpedig akkorával amivel az adott gyakorlatból az egyes sorozatokban max 15 ismétlés megy. Üres, terhelés nélküli edzegetéssel nem lesz semmi. Meg kell étrend is.
2016. aug. 22. 14:05
 2/2 anonim válasza:

Ez nekem eleg kevésnek tűnik, nem hinném hogy gyors eredményre számíthatsz.

Az én napi programom a következő :

100 teljes felules

200 haspres

Labankent 600 labemeles ( 3 féle)

Guggolás 50

Kitörés 50

Csípőemeles 100

2 lábas labemeles 20

Haton fekve Ollozas+levegőben biciklizés 1-1 perc.

Ha van idom megtoldom meg 100 felulessel és plussz guggolasokkal, labemelesekkel.

Emellett teniszezek és néha úszok, bár ezt régebben is csináltam.

Nem volt rajtam felesleg, csak feszesedni akartam.A hasizmom 1 hónap elteltével kezdett látszani, a narancsbor a combomon pedig 2 hónap elteltével kezdett láthatóan javulni.

Jelenleg 3 hónapja csinálom ezt a programot minden nap, a hasamon szépen rajzolódnak a kockák, a combom és a fenekem pedig lathatoan feszesebb lett, de még van rajta mit alakitani:)

2016. aug. 24. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!