Volt másnak is ilyen uh eredménye? Baba volt?
Figyelt kérdés
20×13 mm-es petezsák benne szíkhólyag.embrió nem látható.2016. ápr. 27. 14:09
1/8 anonim válasza:
Visszakerestem neked az eredményeimet, de mikor voltam 10mm-es petezsák volt 5+3 hetesen, majd 28 mm-es petezsák 7+3 hetesen, benne 11mm embrió. Tudom, ez nem segít, de te hátha tudsz kezdeni ezzel valamit. Szikhólyagot nem mérte le, mekkora?
2/8 A kérdező kommentje:
köszöm a választ
szikhólyag mèretett nem irt a papírra.biztos h nem közèpidőben fogant.de nőtt mert egy hete 13×10 mm-es petezsák volt most pedig 20×13 mm-es
2016. ápr. 27. 16:04
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
szikhólyag mèretett nem irt a papírra.biztos h nem közèpidőben fogant.de nőtt mert egy hete 13×10 mm-es petezsák volt most pedig 20×13 mm-es
2016. ápr. 27. 16:05
4/8 anonim válasza:
Pont megfelelő a méret, amit nőtt, nem lesz ott gond, ha lett volna, mondta volna a doki :)
5/8 A kérdező kommentje:
a doki annyit mondott hogy egy hèt múlva menjek újra ès ha akkor sem lesz látható a baba a műteni kell :'(
2016. ápr. 27. 18:14
6/8 anonim válasza:
Ott lesz!:) drukk! Majd jelentkezz a jo hirrel!;)
7/8 A kérdező kommentje:
sziasztok.nem tudom olvassa e mèg valaki ezt a kèrdèst.de ugy gondoltam leirom a fejlemènyeket.sajnos műtèt lett lesz belőle nincs embrio :'(
2016. máj. 3. 21:05
8/8 anonim válasza:
Sajnalom, en ateltem ezt is! Sok erot es gYors felepulest kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!