Másnak is fájnak a fogai terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Terhesség előtt megnézettem a fogaimat. A doki azt mondta,h nincs szükség semmi beavatkozásra. Hogy van pár érzékeny fogam,de ne piszkáljuk,nem kell tömni.
Na,terhesség elején bedurrantak a fogaim. Úgy éreztem,iszonyúan fáj több is.2 különböző fogorvos és egy paradontológus nézte át,semmit nem találtak,h mi lehet az oka. Röntgenezni nem akartak,de mondták,h ha lenne valami nagyobb gyulladás,annak külső jele is lenne ill. a vérképemben is lenne nyoma. Szerencsére a terhesség első 12 hete után nagyjából elmúlt,de még mindig ide-oda belenyilall néha valami nagy fájdalom. Másnak volt ilyen?
2016. márc. 26. 14:18
1/4 anonim válasza:
Igen. nekem sose voltak gondok fogaimmal, most az elmúlt 30 hétben 4-5 hét kimaradásokkal iszonyatos. Hol egyik fáj 2 napig hol másik. Egyik se lyukas, vagy rossz, az ínyemmel sincs probléma. Legutoljára annyira fájt hátul hogy nem tudtam kinyitni a számat se (azaz alig) 2 napig. Voltam fogorvosnál nincs romlott fogam, nincs gyulladás...
2/4 anonim válasza:
nekem van romlott fogam , az azt jelenti hogy fog fajni a fogam ha terhes leszek ? nem fogom meguszni ?
3/4 anonim válasza:
Nekem is fájnak. Nem is igazán egy fog, inkább az állkapcsom. Szerintem éjjel szorítom össze a fogsorom, és azért. Egy éjszakai harapásemelő és a Max dózis mg segített. 34. hétben vok, még 2 hétig szedhetek mg-t, nem tudom mi lesz utána, mert a fogfájás szörnyű.
4/4 anonim válasza:
Nekem a visszahúzódott íny miatt fájtak, az Elmexnek van erre speckó fogkréme. Az jót tett, többet nem fájtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!