Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megnéznétek a leletem eredmény...

Megnéznétek a leletem eredményeit?

Figyelt kérdés

Vetéles után sikertelen teherbeesès...

THS:3,30

T4:12,11

Fullikulus stimulálo hormon:2,21

Lutenizálo hormon:2,07

Prolaktin:547

Endokrilogushoz j.héten megyek

Köszönöm

2016. ápr. 20. 18:50
 1/7 A kérdező kommentje:
ja a nőgyógyász szerint tökéletesek az eredményeim!!!de én ebbe nem nyugodtam bele jelentkeztem endokrinologushoz magán klinikán!
2016. ápr. 20. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
TSH magas, T4 alacsony. Reméljük, ez okozta a vetélést és akkor legközelebb elkerülhető.
2016. ápr. 20. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Picit a prolaktin is magas, de annyira minimálisan, hogy érdemes lenne megismételni.
2016. ápr. 20. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Kőszönöm a válaszokat!a TSH nak utánna olvastam akkor pontosan túl vagy alul működik a pajzsmirigyem?a prolaktin szintje mit jelent pontosan?

A nőgyógyász fel is idegesített hogy tökéletes ezzel gond nélkül teherbe lehet esni!

2016. ápr. 20. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teherbe esni lehet ezekkel az eredményekkel, csak megtartani nem nagyon. A tsh 1-2 közt jó, kicsit alul működik a pajzsmirigyed. A prolaktinod is kicsit magas, ez is vetélést okoz. Érdemes lenne még egy terheléses inzulin +cukor vizsgálatot csináltatnod. Ezekben nem a nőgyógyász hanem az endokrinológus tud segíteni.
2016. ápr. 20. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Valaki kérem segìtsen!8nap kèsés utân ma teszteltem ami pozitìv lett!nagyon félek hogy most a TSH miatt újra àt kell èlnem...27szerdàn megyek az endokrinologushoz!mit tegyek?

Köszönöm

2016. ápr. 23. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Menj el a hazidokihoz es kerd meg, hogy irjon fel letroxot. Vagy menj el az endokrinologiara es mondd, hogy terhes lettel, sos kellene endodokival konzultalnod. Ilyenkor fogadni szoktak!

Drukkolok, hogy rendben legyen minden!

2016. ápr. 24. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!