Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérlek segítsetek! Az létezik...

Kérlek segítsetek! Az létezik hogy a teszt egy òra múlva mutat pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 09:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Általában a tesztek fél órán belül mutatnak valós eredményt. De a tesztcsík általában pár másodperc alatt elő is jön. Ha 1 óra múlva jött ki a 2. csík, akkor az már nem hiteles. 2 nap múlva tesztelj újra.
2016. aug. 2. 09:12
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

Minden tesztre ráírják, hogy mennyi időn belül mutat valós eredményt.

Ha ezen kívül mutat valamit, akkor az nem vehető "valósnak".

2016. aug. 2. 09:17
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

Létezik, csak azt nem szabad pozitívnak értelmezni.

Rá van írva a tesztre, hogy meddig szabad figyelembe venni az eredményt.

2016. aug. 2. 09:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Azèrt furcsàlltam mert koràbban hasznàltam màr ezt a fajta tesztet ès soha nem jött ki a màsodik csìk mèg egy òra mùlva sem!Viszont ma reggel első vìzeletből teszteltem!Igaz nagyon nagyon halvànyan szinte làthatatlan de ott van,nagyon kellett forgatnunk hogy làssuk!Èrdemes lenne 2-3 nap mùlva màsfajta tesztet kipròbàlni?
2016. aug. 2. 09:19
 5/21 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Szerintem 2 nap múlva tesztelj másmilyen teszttel. Ha pozitív a teszt, akkor nem kell forgatni, meg árnyékolni, meg szétszedni, mert még ha halvány is, de egyértelműen látszik. Szurkolok! :)

2016. aug. 2. 09:22
 6/21 A kérdező kommentje:
Èn is arra gondoltam hogy pènteken tesztelek ùjra!Most a Gabriel-t hasznàltam!Esetleg melyik tesztet ajànljàtok mèg? :)
2016. aug. 2. 09:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Volt egy màsfèl napos barnàs vèrzèsem,ami el is mùlt,viszont nem olyan volt mint a rendes menstruàciòm!A hasam is fàjdogàlt ès mèg most is,igaz nem annyira erősen!Ez mitől lehet?
2016. aug. 2. 09:33
 8/21 anonim ***** válasza:

Beágyazódástól kezdve hormongondig bármi.

Én facelle-t szoktam venni, mindig a két darabosat.

2016. aug. 2. 09:37
 9/21 anonim ***** válasza:

"Igaz nagyon nagyon halvànyan szinte làthatatlan de ott van,nagyon kellett forgatnunk hogy làssuk!"

Akkor az lehet, hogy csak száradási csík.

Én azt nem értem, minek órákig nézegetni egy tesztet.

Rá van írva, hogy pl 10 percig értékelhető. Ha terhes vagy mutatja, ha nem 1 nap múlva sem, hiába tartogatod.

Én minden tesztet kidobtam max 15 perc után. Annál tovább totál felesleges nézegetni.

2016. aug. 2. 09:44
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem nèzegettem òràkig!Ott hagytam a fürdőbe ès mentem csinàltam a dolgom!Csak utàna nèztem rà egy òra mùlva!Ès csak azèrt is tettem fel a kèrdest,mert szàradàsi csìk nekem màs tesztnèl nem volt.
2016. aug. 2. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!