Mitől lehet egy terhességi teszt pozitív ha nem vagyok terhes, lehet hibás?
Figyelt kérdés
Ovulációs teszt helyett terhességi tesztet csináltam véletlenül, utólag vettem észre, és halvány pozitív lett. :O Lehetetlen, hogy terhes legyek, nem voltunk ezelőtt védekezés nélkül együtt, sőt nem is nagyon voltunk együtt mert a férjem sokat utazott az elmúlt hónapban és meg is volt a menstruációm rendesen. Lehet hibás a teszt, járt valaki így?? Nincs itthon most másik, majd veszek, de addig is érdekelnének a tapasztalatok....2016. máj. 6. 11:34
1/2 anonim válasza:
Időn túl mutathat fals eredményt, nem számít.
Egyébként ciszta okozhat még álpozitívat.
De a tiéd valószínűleg csak érvénytelen.
2/2 anonim válasza:
ha nagyon magas az LH szinted (azaz éppen pontosan ovu előtt vagy), akkor lehet keresztreakció is, de ez nagyon ritka. Mindenestre lehet, hogy veled ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!