Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A combom nagyon izomlázas...

A combom nagyon izomlázas lett! 😣 Mit javasoktok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én egy 14 éves lány vagyok akinek az apukája sírköves és szokott vállalni sírsurolást és ezeket azok szokták megcsinalni akik éppen ráérnek mint mondjuk én egész nyáron és egy kis zsebpénzt akar keresni.Csak az a bajom hogy nekem egy 2 nappal ezelotti edzes ota beallt a combom es alig birok talpra állni es holnap mennikell dolgozni megint es nemtudnatok valamit javasolni ami ugy gyoran segit!!lecci😣😧😟
2016. aug. 9. 22:42
 1/3 anonim válasza:

Figyelj... Nehéz lesz érthetően elmagyaráznom de az izomláz akkor lèp fel, ha megerőlteted az izmaid, és túl sok tejsavat termelnek. Namármost a tejsav akkor szívódik fel, ha az izmok újra dolgozni kezdenek, egyszóval guggolj vagy nemtom a combod melyik részéről van szó, de eddz rá egy kicsit... Fájni fog, de jót tesz, és a tejsav különben nagyon lassan szívódik fel.

Kitartást, remépem segítettem!

2016. aug. 9. 22:52
 2/3 anonim válasza:

Ülj bele egy kád számodra meg elvishető meleg vízbe úgy, hogy ellepje a víz az izomlázas területet. Tehetsz bele sót is. A meleg víz enyhiteni fogja kicsit. Vagy kenegesd flectorral vagy hasonlóval. Csinálj nyújtó gyakorlatokat combra.

Mást nagyon nem tudok. Magától elmúlik pár nap múlva.

Ha rádolgozol, akkor azt mondják jobb lesz. Nálam bevált, de azért ne erőltesd meg nagyon, tarts szüneteket munka közben és kicsit mozgasd át a lábaidat akár a nyujtó gyakotlatokkal.

2016. aug. 9. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat🙏😘
2016. aug. 10. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!