Így tudok fogyni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta biciklizek, 30-40 km-t szoktam tekerni esténként mikor van időm. Viszont volt ket tábor és azóta sajnos leszoktam róla és sajnos már egyre hajasabb a labam. De most megint visszaszokok,csak most azt csinálom, hogy reggel 6-kor felkelek,biciklizek 12 km-t,haza jovok és utána még tornazok 25 percet. Ez a reggel. Este pedig elmegyek futni.(Vagy biciklizni,de akkor sokkal többet,mint reggel) Azt még nem tudom mennyit bírok elsőre,de a lényeg,hogy próbálkozom. Egeszsegesen étkezem,semmi lisztes,cukros dolgot nem eszek. De nem akarom olyan komolyra fogni mintha dietaznek,neha eszek olyat is ami nem a legdietasabb,de chipseket még csokikat eddig se ettem nagyon. Szóval max a barátnőimmel vagyunk akkor fagyi,vagy valami. De mondom attól függetlenül egészségesen étkezem. Szóval így elérhetek valamit?2016. júl. 26. 13:12
1/1 Cortez70 válasza:
Fogysz, ha így kalória mínuszban leszel. De ez étrendfüggő, tehát nem ártana kevesebb szénhidrátot enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!