Hogyan kezdjem a mozgást?
Figyelt kérdés
15 èves lány vagyok,nagyon vèkony.Ebbol kifolyólag erom sincs,korubelul 10 meter futas is kifaraszt.Probalok hizni,gimire ossze szeretnem magam szedni.Hogy kezdjek neki a sportnak?2016. júl. 16. 23:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem válassz egy szimpatikus sportot, és kezdj el szervezett, edző által vezetett edzésekre járni! A társaság nagyon motiváló tud lenni, és így biztosan mindent szakszerűen csinálsz majd. Én atletizálok, nagyon szeretem, csak ajánlani tudom!
2/2 anonim válasza:
Kelj fel , keress egy klassz sportot és egy szimpatikus egyesületet. Ezek után már csak az edzésekre kell eljárnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!