192 cm magasan és kb 165 kilósan mit sportoljak? Hogyan kezdjek neki? mivel kezdjem a fogyózást? A mozgást bírom, sokat sétálok és a munkahelyemen is 8 órán keresztül pörgök! Régen rengeteget sportoltam, csak eltunyultam!
Figyelt kérdés
Légyszíves csak komoly választ írjatok!2014. jún. 1. 08:19
2/7 Lexi932 válasza:
Kosárlabdázz ahhoz eleg magas vagy az is eleg ha egyheten egyszer (kezdesnek) lejarsz a parkba vagy ahol van lehetoseg es dobalgatsz es ott talasz meg ellenfeleket is akik segitenek
3/7 anonim válasza:
Sétálj egy órán keresztül, megállás nélkül, olyan tempóban, hogy még éppen tudj beszélni. Futni szerintem ne fuss, vagy tönkremennek az ízületeid. Esetleg még biciklizhetsz, az is jó. A futást tapasztalatból nem ajánlom, rajtam volt ~40 kg túlsúly és futás után kb. 3-4 napig fájt a derekam/térdem/bokám. A súlyzós edzés is egy jó dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) jók! :) a kosárlabdázásra én is gondoltam, régen vagy 10 évig kosaraztam és versenyeken is voltam! séta is megoldható lenne, csak szerettem volna tapasztalatokat, ötleteket tanácsokat kérni! :) és hogy sikerült leadnod végül a 40 kg pluszt?
2014. jún. 1. 08:46
5/7 anonim válasza:
Szálkásító diétával, súlyzós edzéssel és aerobbal.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi és tudsz írni, mutatni ilyen szálkásító diétát? amiről tudod, hogy frankón működik is!?
2014. jún. 1. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!