A munkahelyemen cikiznek, mert kerékpárral járok munkába, és nem autóval, ez miért van?
micsoda s*ggfej kollégáid vannak. képzelem micsoda hely lehet... mindenki audival meg bmw-vel gördül be, és talicskával tolják utánuk az arcukat?
nálunk 3-an is járnak bicóval, van aki még fel is hozza az emeletre, megengedik neki, nehogy ellopják. én irigykedem, hogy ilyen sportosak, csak én túl messze lakom hozzá, hogy azzal járjak
Nos, valóban, mert látják rajtad hogy rosszul esik. Én a helyedben már odaszóltam volna nekik, hogy:
Hát igen, biciklivel járok, próbálok minél sportosabban élni. Talán ti is elgondolkozhatnátok rajta reggelenként, amikor beültök a kocsiba..
Tudod, erre lehet sokan azt mondanák, hogy tartsuk meg a jó kapcsolatot, és iyleneket nem kéne mondani , de amit ők csinálnak , az pedig veled szemben inkorrekt :) Vágj vissza, de ne túl durván.
fogást kerestek rajtad,és látták,hogy erre harapsz.
a tárgya végülis mindegy ilyenkor.
amúgy meg szerintem valszeg poénkodnak veled,próbálnak nyitni feléd,csak te nem veszed a lapot.
nem hiszem,hogy e miatt valaki komolyabban kóstolgatna,amikor mostanában az évszak és a benzin ára miatt,csomóan letették a kocsit.
uh tuti fix,hogy befordult,antiszoc lehetsz és a miatt lehetsz kiközösítve,nem a bringa miatt.
Ez azért van mert gyökerek...
Két út van: Vagy visszavágsz, vagy poénkodnak, és venni kell az adást..
A harmadik út, hogy csöndben maradsz, és 1-2 hónap múlva megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!