Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biatorbágyra a Rozália ipari...

Biatorbágyra a Rozália ipari parkba KERÉKPÁRRAL milyen útvonalon célszerű eljutni Budafokról indulva?

Figyelt kérdés

Csomagot kell odavinnem a jövő héten, és a térképen nem látok jó útvonalat, nem vagyok ott ismerős.

M1-esen és az 1-esen tilos kerékpározni és amúgy is veszélyesnek tartom. Kisebb utakat meg nem jelöl a térképem se Budaörsről se Törökbálintról (ez utóbbi helyekre még látok utat, de tovább nem).

Merre mennétek???

Aki ismeri a környéket írjon! Köszi!

2012. ápr. 19. 12:05
 1/3 anonim válasza:
egyszerűbb ha volánnal mész mekkora a csomag?
2012. ápr. 19. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Előrebocsátom, nem ismerem a környéket, egyszer jártam Torbágyon. Térkép alapján a következő alternatív útvonalak vannak (Törökbálintot használtam kiindulópontnak):

[link]

[link]

Ha viszont azt kérdezed, én merre mennék, akkor azt mondanám, hogy kerüljön 20 km-t hegynek fel, völgynek le, aki kitalálta, hogy két, egymástól 6 km-re lévő város között nem kell kerékpáros összeköttetés, és elindulnék az 1-esen. Pesten vannak nagyobb forgalmú, szűkebb, lerohadtabb útvonalak, amiken nap mint nap végigtekerek, ebbe se halnék bele.

2012. ápr. 20. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Közben kotorásztam este a neten, és valami fórumon írta valaki, hogy az 1-esen Biatorbágyig szabad kerékpározni, és azutántól kifele már tilos. Nem tudom mennyire valós az infó.

Mert ha túrázni akarok, akkor rendben a 20 km-s kerülő, de amúgy eléggé képtelenség. Köszi a térképeket amúgy!

Az első válaszoló pedig befoghatná a száját. Nem értem miért kel ideszemetelnie butaságokat, ha nem tudja a választ. Úgy látszik a moderátorok sem tudnak olvasni, pedig kiemeltem nagybetűvel a lényeget a kérdésben...

2012. ápr. 20. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!