Az ipari fehérje megromolhat?
.. pedig lehet többet segíthetne a válasza mint hinnéd..
száraz, alacsony vízaktivitású porról van szó, ugye? nem, nem valószínű, hogy bármi baja lenne.
hmm.. tárolási körülmények: nedvesség? ha felvesz nedvességet, már lehet romlandóbb.
szekrényben sugárzás fény nem érte gondolom.
1 kis kérdés. milyen az ipari fehérje? ha por, vízzel elkeverhető, oldható?
mekkora a fehérjetartalma? (mekkora a fehérjeporoknak - sima tápkiegnek a fehérjetartalma?)
tehát valami hasonló készítményről van szó, mint a hagyományos fehérjeporok? 1. válaszoló miatt gondolom, hogy van különbség, de nem tudom mi. a sima fehérjepor nem romlékony.
liszttől légiesebb, könnyebb állapotú
azt nem tudom mennyi a fehérje tartalma de gondolom sok lehet.. szekrény tetején tartom
ja hogy "liszttől légiesebb" nem mint a liszt miatt légiesebb (nem is értettem, de reggel van) okééé. félreértettem, de akkor sincs valszeg baja. bár nem érlelném direkt sokáig. penészes lehet száraz termék, pláne ha
nyitva van, nyitott térben (levegőáramlás) és nedvességet kap a levegőből. ez ugye nem feltétlen látszik, hisz nem kell bezöldülnie ahhoz, hogy penészes is legyen, de azért ha tényleg elszaporodtak volna, azt látnád.
továbbra is azt mondom, hogy fogyaszthatónak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!