Tejsavó por, ipari fehérje?
próbáld ki és majd kiderül milyen. :)
egyébként nagyon sok a 3x50g szerintem. csak annyit egyél belőle, amennyi a rendes étrendedből hiányzik, hogy meglegyen a 140g fehérje. Tehát ha megeszel napközben 90g fehérjét, akkor elég egy adag is. És ne felejtsd el, hogy a szilárd fehérjeforrás mindig sokkal jobb mint a táplálékkiegészítő.
Igenigen tudom. Hát a nap folyamán meglesz a 140g. Mert mondták, hogy végülis egy volumass 35 is ebből áll, csak ott megízesítik, és különböző dolgokkal teleszórják. És ebben azért van valami:) Mert ki adna el egy drága cuccot olcsón??! :) senki. Olcsót drágán inkább, megspécelve mindennel+reklám:)
Én valójűban 2 adagra gondoltam a nap folymán.
2x50g. Reggel, és edzés után. Vagy edzés előtt edzés után? melyik a jobb? Este pedig túró.
Végülis én tömegnövelek, és nekem rengeteg szénhidrát is kell:) Az ismerősöm azt is mondta, hogy tud savóport is. Az pedig 30% fehérje, többi ch. Mit gondoltok??
a kérdések feletti keresőbe írd be: ipari fehérje
a nagy volumass 1 hónapra? 6kg!
60 adag,edzés után 1 adaggal 5 hónap!
a kajád nincs rendben azt gyanítom!
hát reggel, és edzés után kell 1 adag. pihenőnapon meg 1. Én így szedtem, meg haverjaim is.
De szerintem egy próbát megér ez a tejsavópor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!