Calisthenic vállfájdalom?
Sziasztok!
Nagyjából egy éve kezdtem el a Calisthenics rendszerű saját testsúlyos edzéssel foglalkozni.
Mostanra már enyhén szólva is túl jutottam a hétköznapi értelemben vett fekvőtámasz meg tolodzkodás szintjén.
Ezért is gondoltam, hogy be kéne szerezni valami ízület védő készítményt.
Eddig nem voltak ilyen jellegu problémáim, tegnap még edzettem, viszont estére megfájdult a vállam. Kb. mint mikor fáj a csukló, de ha megroppantod már el is múlik. De ez nem akar.
Mit tehetnék most ez ellen?
El fog múlni magától, vagy valamilyen kezelést igényel?
19/F
tartós fájdalom esetén izületvédő pl Arthro Guard, megelőzés(tehát ha nem fáj csak mondjuk kis ropogások,recsegések max) akkor zselatin
ha eddig nem volt semmi a válladdal, lehet hogy rosszul mozdultál, vagy a bemelegitést elsietted, ez esetben tán a lóbalzsam vagy valami krém segithet(bocsi ebben nem vagyok jártas)
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Bekentem lóbalzsam-szerűséggel, megmasszíroztam, továbbá rendesen átmozgattam, minden panasz elmúlt hálistennek:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!