Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdenék Street Workoutozni...

Elkezdenék Street Workoutozni hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Meggyoztek hogy a fegyencedzes nem tul kerek es a street workout elegge tetszik meg kondizni se szeretnek ezert szeretnek ebbe belekezdeni. A celom egy jo kis allokepesseg szerzes es izomzat felszedese, mellette kuzdosportolok is. 17 eves 68kg vagyok szeretnek segitseget kerni az etrenddel kapcsolatban. Inkabb tomegeljek vagy szalkasito etrendet egyek? Edzesterveket innen neztem ezek mennyire jok? [link]

2016. júl. 5. 19:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A fegyencedzéssel igazából az a baj, hogy hibás a progresszió. Hogy ezzel nem fogod elérni a húzódzkodást az is biztos. Én azt mondom, hogy nagyon kezdőknek jó, akik előtte egyáltalán nem sportoltak semmit. Viszont ha a fegyencből megvagy az első 5 lépéssel, érdemes inkább a Street Workout mindenkinek programja alapján dolgozni.
2016. júl. 9. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!