Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggel edzes elott mit egyek?

Reggel edzes elott mit egyek?

Figyelt kérdés
Rogton,ebredes utan sajnos nem birok enni, de valamit megis csak be kellene vinni a szervezetembe,hogy birjam az iramot. Bananon gondolkodtam, de nem tudom mennyire adna eleg energiat. Hot ironra megyek,szoval sulyzos edzes + pulzus is eleg szepen fent van. Otletek?

#edzés #reggel #étkezés #edzes elotti kaja
2016. jún. 8. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ki kell tapasztalnod. Én nem ennék semmit, mert számomra kizárólag ez lenne a jó. De te nem vagy én. Ezt így nem lehet megmondani. Ki éhgyomorra szeret edzeni, akármilyen terhelésről is van szó, ki nem, mert nincs ereje úgy.
2016. jún. 8. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ehgyomorra biztos nem birnam :D amikor egy muzlit meg egy pufirizses szendvicset ettem zoldseggel, a fel oranal mar korgott a gyomrom.Szoval biztosan kell elotte valamit ennem..altalanosan kerdezem, hogy pl aki eszik reggel edzes elott es hasonloan nincs etvagya rogton ebredes utan, mit fogyaszt.
2016. jún. 8. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor a gyors ch-t hanyagold első körben (akár a lassút is, ha nem működik, de szerintem tudnád, ha nem laknál jól szénhidráttal s eleve más étrenden lennél) s vigyél be mást.

Ha már eszel az éjszaka böjtje után, amúgyis logikus számomra egy rendesebb fehérjelöket (nem tudom, a szendvicsedben mennyi van), a fehérje pedig általában jól laktat, persze ez azért mennyiség kérdése is. Mivel reggel nem bírsz enni, azt gondolnám, hogy nagy reggelire nincs szükséged, bár ki tudja?

Ez tényleg egyéni.

2016. jún. 8. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit megeszel sem szívódik fel pillanatok alatt... Ha normális étrended lenne, eleve nem ébrednél "éhgyomorral" közvetlen edzés előtt enni, rohadtul nem egészséges több okból sem...
2016. jún. 9. 06:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván eszek este lefekvés előtt egy-két órával, de 8 óra alvás után valószínűleg kiürül a gyomromból..vagy te felkelsz az éjszaka közepén, hogy ne éhgyomorral ébredj? fck logic
2016. jún. 9. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én zabkását eszem edzés előtt. Bár attól is függ, mennyivel előtte tudsz enni. Én tudok enni éhgyomorra, így simán összejön az edzés előtti 1-1,5 órával kajálás.

Jó a banán is, akár tojással palacsintának kisütve. Tipikus edzés előtti kaja:)

2016. jún. 9. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Zabkása, banán, turmix, joghurt, túrókrém (nem a bolti cukros, hanem csinálj otthon te túróból és gyümölcsből, botmixerrel), főtt tojás.

A reggeli amúgy megszokás kérdése, régen nekem se ment le egy falat sem, de fokozatosan rá lehet szokni. Nyilván nem kell edzés előtt degeszre enni magad, de két főtt tojás, egy paradicsom meg egy szelet rozskenyér mondjuk bőven belefér. Mire odaérsz az edzésre, átöltözöl, bemelegítesz, már nem lesz tele a gyomrod.

2016. jún. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!