Reggel edzes elott mit egyek?
Akkor a gyors ch-t hanyagold első körben (akár a lassút is, ha nem működik, de szerintem tudnád, ha nem laknál jól szénhidráttal s eleve más étrenden lennél) s vigyél be mást.
Ha már eszel az éjszaka böjtje után, amúgyis logikus számomra egy rendesebb fehérjelöket (nem tudom, a szendvicsedben mennyi van), a fehérje pedig általában jól laktat, persze ez azért mennyiség kérdése is. Mivel reggel nem bírsz enni, azt gondolnám, hogy nagy reggelire nincs szükséged, bár ki tudja?
Ez tényleg egyéni.
Én zabkását eszem edzés előtt. Bár attól is függ, mennyivel előtte tudsz enni. Én tudok enni éhgyomorra, így simán összejön az edzés előtti 1-1,5 órával kajálás.
Jó a banán is, akár tojással palacsintának kisütve. Tipikus edzés előtti kaja:)
Zabkása, banán, turmix, joghurt, túrókrém (nem a bolti cukros, hanem csinálj otthon te túróból és gyümölcsből, botmixerrel), főtt tojás.
A reggeli amúgy megszokás kérdése, régen nekem se ment le egy falat sem, de fokozatosan rá lehet szokni. Nyilván nem kell edzés előtt degeszre enni magad, de két főtt tojás, egy paradicsom meg egy szelet rozskenyér mondjuk bőven belefér. Mire odaérsz az edzésre, átöltözöl, bemelegítesz, már nem lesz tele a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!