Mit igyak reggel edzes elotti par percben ehgyomorra?
Figyelt kérdés
Ugy tervezem reggel miutan elvittem gyereket bolcsibe, oviba, pont beerek naponta egy fitness orara. Piltates, joga, alakformalo es nincs is mas ami idopontban jo lenne. A gond csak az h reggel bem birok enni, de inni se. 10-11 ora tajban szoktam enni vagy inni eloszor, de addigra tul vagok egy 55 perces setan. Ha meg setara rahuzok egy orat, birni fogom etlen? Tulsulyos vagyok es nemi alvaszavarom is van, tehat komas, faradt vagok sokszor.2016. máj. 9. 17:16
1/1 anonim válasza:
Inni mindenképpen kéne, az nem jó, hogy még csak nem is iszol ébredés után. Reggelre általában kiszárad a test. Igyál fehérje shaket. Amúgy próbáld ki, aztán kiderül, hogy bírod-e. Az is lehet, hogy pár nap alatt szépen megjön az étvágyad és tudsz enni reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!