Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha leveszik a karomról a...

Ha leveszik a karomról a gipszet mikor végezhetek súlyzós edzéseket, illetve mikor húzódzkodhatok?

Figyelt kérdés
Alkari repedés, nem törés.

2016. jún. 5. 06:51
 1/6 likebike ***** válasza:
Végezhetsz persze,de ha előtte edzettél,akkor ne ugyanazokkal a súlyokkal kezdd.Először gyakorold a negatív szakaszt,aztán a pozitívat,utána kis súllyal az egész mozgást,végül pedig emelj,ameddig neked jó.Nekem csuklótörés volt,utána így edzettem és nekem j
2016. jún. 5. 07:04
 2/6 likebike ***** válasza:
100%
*jó volt,nem terheltem le magam.
2016. jún. 5. 07:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Persze, edzettem előtte is nem keveset, de inkább csak rúdon, ritkán súlyzóztam.

Ha leveszik elkezdem kombináltan.

Akkor leszedek 4-5 kilót az egy kezesről és csinálom majd. :)

Neked kellett gyógytornára járni?

2016. jún. 5. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Állítólag amikor lekerül a gipsz már teljesen egészséges a karod, szóval visszafogottan el lehet kezdeni, hogy kitapasztald milyen állapotba vagy, de semmiképp se kezdj nagy súlyokkal.
2016. jún. 5. 09:25
 5/6 likebike ***** válasza:

Igen,jártam gyógytornára pár alkalommal,mert már voltak gondok vele.De utána szépen,fokozatosan kezdtem visszarázódni.

Ami még fontos:MINDIG melegítsd be a csuklód,alkarod,hidd el,az a pár körzés és dinamikus nyújtás sokat segít elkerülni az újabb sérülést.

2016. jún. 5. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm szépen! :)

2 és fél hét múlva veszik le a gipszet, addig edzek hasra és szinten tartom az egészséges karom meg visszahozom a jobb mellizom elmaradását.

2016. jún. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!