Edzés vagy pihenő?
Sziasztok.
Minden nap terembe járok, kardiozok és megy a súlyzózás is. Viszont a térdem a héten megadta magát. Eléggé fáj, flectorral kenem, segített de nem az igazi. Most szalagozva van mind a kettő, baromira jó. Viszont holnap hétfő. Edzés lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy kéne menni vagy sem. Oké, aki olvassa az egy hülye tyúknak tarthat, hogy mekkora a baja bárcsak nekem is.. Viszont azt tudni kell, hogy -60kg van mögöttem. Eddig sérülés nélkül. És már nincsen sok hátra,de ez a heti kiló ingás kiborít főleg a tudat, hogy kihagyok edzéseket, mert már annyira sport központú az életem . Köszönöm, ha valaki komolyan vesz és segít. Puszi. 💗
A lábadnak mindenképpen pihenő!
Amikor a vállam lesérült, elmentem edzeni, és kizárólag olyan gyakorlatokat végeztem, amivel nem terheltem a vállamat...
Ez a te esetedben:
Lábedzés sztornó, álló gyakorlatok szintén...
Azok a gyakorlatok, amiket ülve, illetve fekve lehet végezni, azok simán...
Szia. Köszönöm,hogy írtál💗
Én is erre gondoltam, hogy akkor felsőtestre kéne, csak rossz, hogy most a futás (amit komolyan nagyon szeretek) egy jó ideig így storno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!