Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti milyen büntetést szoktatok...

Ti milyen büntetést szoktatok kapni tesin?

Figyelt kérdés
Nàlunk volt, hogy egész òràn a bordàsfalon kellet gyakorlatokat csinàlnunk meg egyszer kifogtam egy egész òrai futàst!

2016. máj. 9. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Aki nem csinálja 1-es
2016. máj. 9. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk az szokott lenni, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
2016. máj. 9. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Egész órai futás alap volt, nekem külön volt olyan, hogy 10* fel a kötélre láb nélkül, de a legnagyobb büntetés az volt számomra, mikor ki kellett mennem a többi sráccal focizni...

Nálunk úgy nézett ki egy tesi óra, hogy a tanár megcsináltatta velünk a napi programját 10 perc alatt, de az általában kegyetlen volt annak aki nem bírta, aztán fiúk ki focizni, cdajok meg bent amit akarnak...

Én meg haverom meg ledönthettük a vastag szivacsot, 1 zsámoly, nekitámasztva 2 egymásra pakolt dobbantó, aztán sprintből röpködtünk, szaltózgattunk stb stb... Volt, hogy akkorát ugrottam, hogy hosszába átrepültem a szivacs felett a falnak csapódtam és úgy estem le, kulcscsont törés :D...

De 6 hét múlva már csináltuk újra...

Focizni meg nagxon utáltam...

33/f

2016. máj. 10. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hanyatt fekvésben kellett megtartani a lábunkat a föld felett 5 centivel. A tanár ott sétált és ha látta, hogy leraktuk odajött, hogy "tartsad csak a föld felett!". Nagyon nehéz! De persze rengeteg ilyen van, melyik tanárnak mi a mániája, futás, fekvőtámasz...
2016. máj. 10. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Az szép

Kemény lehetett.

És meddig kellett megtartanotok a làbatokat?

2016. máj. 10. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk erősítés volt a büntető, mondjuk én szerettem. Volt párszor mikor úgy kihajtottam magam, hogy csillagokat láttam, nem hallottam semmit, nem éreztem semmit, tudtam, hogy nagyon végem. De hogy kemény legyek nem estem össze minden erőmmel arra törekedtem, hogy állva maradjak és megőrizzem az egyensúlyom. Azon az órán többen is összeestek, és nem akartam megadni az örömet, hogy én is elhullok. Abból sokat tanultunk több rosszaság nem is volt utána 😀
2016. máj. 14. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Ügyes vagy!

Egy ilyen òràn én is összeesnék! 😁

2016. máj. 14. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én táncsuliba járok nekünk az egész órás erősítés nyújtás a bünti
2016. máj. 14. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz... de mivel az volt az erősségem egy idő után nem kaptam büntetéseket.
2016. máj. 22. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!