Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem akarok...

Mit csináljak ha nem akarok mások előtt átöltözni tesin?

Figyelt kérdés
Valószínűleg 1 vagy 2 hónap múlva Pestre költözünk. Nem tudom hogy ott a gimikben hogy folyik a tesi óra, de itt a mostani sulimban sosem kellett átöltözni, mert egész órán csak röpizünk... Amúgy se öltöznék át mert eléggé szégyenlős vagyok. Nem vagyok elhízva, de viszont a derekam tele van striákkal mert pár éve nagyon sokat fogytam...

2016. márc. 8. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogyástól nincs stria. Stria hirtelen hízáskor keletkezik.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, túl sok mindent nem tudsz tenni. Ha át kell öltözni, kénytelen leszel valahogyan megoldani.

2016. márc. 8. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves első, tudom, régebben nem voltam valami vékony.
2016. márc. 8. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz bajod,ha atoltozol, senkise fog rad figyelni.

Vera, fogyastol is lehet stria, a lenyeg, hogy a bőr hirtelen valtozik.

2016. márc. 8. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A fogyástól mégis hogy? A stria nem más, minthogy a bőr nem tud annyit nyúlni, mint amennyire a test változik, ezért a kötőszövetek megrepednek. És ezek a hegek a striák. Hirtelen hízáskor, terhességkor következik be.
2016. márc. 8. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem arra gondol a kérdező. Biztos a bőre lóg és arra érti. Amúgy meg gyakorold az öltözést. :)
2016. márc. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!