2105as kérdése:
El akarok menni box edzésre csak kicsit parázok, normális?
Figyelt kérdés
Hogy ütést kapok hát az edzés része, engem elsősorban a tagoktól hezitálok, ahogy olvasgattam itt írták sok a színesbőrű és nem akarok velük semmilyen összetűzést.2016. febr. 15. 21:41
1/9 anonim válasza:
egyszerű.
felteszed magadnak a kérdést.
meg akarsz tanulni verekedni,vagy nem.
ha igen,akkor szembenézel a félelmeiddel és lemész a dzsipszikhez bunyózni,mert abban jók,így a legjobbaktól tanulhatod meg a mikéntjét első kézből.
2/9 anonim válasza:
Nem kell félni a cigányoktól, mert a legtöbbjük egy hónapig se bírja a boxot. Megunja, feladja stb. Box edzésen (nálunk legalábbis) rendzserint ott vannak a romák mellett a kopasz nehézfiúk, akik bár nem annyira rasszisták, de miattuk nem igazán emberkednek edzéseken. Én úgy vettem észre, hogy még le is lehet spanolni egy kettővel.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg "ők" lesznek többen.
2016. febr. 15. 22:13
4/9 aikiboxer válasza:
Elsősorban az edzőn múlik. Igen egyszerű a dolog: lemész, megnézel egy edzést, ha tetszik, jó a hely atmoszférája, akkor elmész a következő edzésre és beállsz. Bármikor abbahagyhatod ha akarod.
5/9 anonim válasza:
Helyfüggő. A nyóckerben biztos van dzsipó az edzésen. Nem minden edzésen vannak amúgy, én olyan helyen bokszoltam, ahol össz-vissz 3 volt. Két ilyen 20 év körüli srác meg egy 10 éves kisgyerek. Nem volt velük gond vagy ilyesmi.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát én végül is nem Bp.-én akarnék boxolni. Köszi a válaszokat. De ha nem adok rá okot azért csak nem kötnek belém, ha esetleg lennének az edzésen nem?
2016. febr. 16. 17:06
8/9 anonim válasza:
Általában nem. Bár attól függ mit tekintenek oknak a revansra. Mindenesetre ne nézz egyikre se csúnyán, se szépen ameddig nem tudod, hogy konkrétan milyenek. Köszönj nekik, fogj kezet, első alkalommal ugye bemutatkozol mindenkinek. Remélem, hogy szerencséd lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi . Amúgy olyan 2-3 hét múlva akarom elkezdeni, de gondolom ez nem számít e téren. Majd csak kialakul jól remélem
2016. febr. 16. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!