Széles váll eléréséhez melyik a legkedvezőbb gyakorlat? Normális válaszokat akarok.
Evezés, de ami instant megoldás, és már hetek alatt látható hatása van:
én húzódzkodáshoz vásároltam egy 1 colos krómozott acélcsövet a vastelepen (zsilip utca, újpest)
Próbálok naponta többször 10 es sorozatokat csinálni húzódzkodásból
(teljes nyújtottságból felemeled magad előre bicepszből, úgy, hogy az állad érintse a csövet)
(teljes nyújtottságból felemeled magad hátra, hogy a tarkód érintse a csövet)
+ néha még fejjel lefele felülést is végzek a csövön.
Elég erős hatása van.
Segítség a dologhoz:
A végén vannak
kérdező, a legjobbakat leírtad: nyomás fej fölé, oldalemelés, előreemelés, oldalemelés döntött törzzsel. Ebből áll a válledzésem és elég széles is.
A többi az étrenden és genetikán múlik.:)
fehérfarkas!
Látom megint hülye vagy.
Leírtál bicepsz és hát gyakorlatokat, egy vállas kérdéshez. Ráadásul az, hogy naponta többször, az kiverte a biztosítékot. Egyszerűen olyan buta vagy és annyira nem értesz hozzá, hogy hihetetlen.
Kérdező te meg használd a Montez által leírt gyakorlatokat, azok a legjobbak.
fehérfarkas!
Az acélcsövet hogy, és hova fúrtad fel? Mennyibe fájt össz-vissz?
Sokszor félreérthető, hogy mit értünk széles váll alatt?
Azt a szélességet, amit akkor látunk, ha oldalt áll nekünk az illető?
Vagy pedig azt a szélességet, amit szemben állva látunk?
Ezt most lehet, hogy hülyén írtam le. :)
Oldalsó deltaizomra oldalemelés. Hátsó deltaizomra döntött törzsű, lehetőleg egy kézzel. Elülső delta edzésével legyél óvatos, a fekvenyomás elég rendesen igénybe veszi, könnyen túledzhető, ha még válledzésen is gyúrunk rá.
"Próbálok naponta többször 10 es sorozatokat csinálni húzódzkodásból
(teljes nyújtottságból felemeled magad előre bicepszből, úgy, hogy az állad érintse a csövet)"
Huzockodast bicepszbol? Biztos igazad van...
Az ugy rendben is van, de azt meg nem huzockodasnak nevezik :-)
Na mindegy, a srac tud valamit...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!